Menu:Docència a l'ECG
    L’Espeleo Club de Gràcia ha realitzat, des de la seva fundació, una gran tasca docent, conscient de la importància de divulgar i transmetre els seus coneixements del mon subterrani  a la societat. I de la  necessitat d’incrementar els coneixements i aptituds dels seus socis,  per poder realitzar les seves activitats amb major nivells de qualitat i seguretat.


    A llarg dels més de 30 anys l’ECG ha realitzat una  intensa tasca docent amb:
  • 43 cursos d’iniciació a la espeleologia
  • 3 cursos d’espeleologia alpina
  • 1  curs de fotografia subterrània
  • 10 cursos d’iniciació al descens de canyons


    La qualitat del personal docent de l’ECG  sempre ha estat excel·lent i reconeguda,  ja que molts d’ells son membres de la Escola Catalana d’Espeleologia de la Federació Catalana d’Espeleologia.

    A més els canvis en la legislació esportiva i federativa sobre titulacions dels monitors de les especialitats d’espeleologia i descens d’engorjats, ha requerit que els monitors del club hagin tingut que reciclar els seus coneixements realitzant el Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport (CIATE). Així en varies promocions d’aquests cursos, organitzats per la FCE i l'Escola Catalana de l'Esport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya , l’ECG ha aconseguit que 14 dels seus membres hagin obtingut la certificació de CIATE; que permet que l’ECG pugui seguir els propers anys divulgant l’espeleologia i el descens d’engorjats mitjançant  cursos de promoció d’aquestes activitats.Cursos impartits per l’ECG:Propers cursos:
  • Promoció de l'Espeleologia (Nivell I - Iniciació) - Octubre 2015
  • SOS Espeleo - 2015